28–30 жовтня 2025 р. в Києві, у Міжнародному виставковому центрі, відбудеться головна подія року в сегменті агропереробки та харчової промисловості України – виставка AGRO2FOOD. Під час події будуть презентовані сучасні технології, обладнання, системи пакування та автоматизації, а також рішення для маркування.
Ефективне маркування – невіддільна частина успішного виробництва та логістики. За умови правильного виконання цього процесу забезпечується безперебійна робота організації. Водночас неефективне маркування може коштувати бізнесу часу та грошей.
Точне та ефективне маркування — невіддільна частина успішного виробництва та логістики. Її якісне виконання допоможе забезпечити безперебійний виробничий процес. Якщо ж маркування неефективне, бізнес чекає втрата часу та грошей.
Піддони є невіддільною частиною системи зберігання та транспортування товарів. Зі зростанням обсягів виробництва, постачання та торгівлі, а також зі збільшенням складності логістичних ланцюжків, маркувати кожну транспортну чи складську одиницю вручну стає проблематично.
Підшипники – важлива деталь величезної кількості машин та механізмів. Вони використовуються в автомобіле- та авіабудуванні, виробництві побутової техніки та великій кількості інших галузей. Для забезпечення безпеки, а також можливості точного підбору запчастин для конкретного завдання важливим є точне маркування виробу.
Термотрансферний друк (TTO) вже давно став стандартною технологією для друку змінних даних у реальному часі, машиночитних кодів та зображень на еластичних пакувальних плівках та етикетках.
Загартоване скло – один з найпопулярніших матеріалів. Навіть звичайній людині воно зустрічається на кожному кроці: в офісних будівлях та вікнах будинків. Успіх виробників загартованого скла тісно пов'язаний з оперативністю та точністю процесу маркування.
Струменеві принтери є найбільш поширеним у наш час типом таких пристроїв і використовуються для друку на папері, плівці, металі, пластиці та багатьох інших матеріалах.
Ощадливе виробництво — це методологія, метою якої є максимізація продуктивності за одночасного зниження витрат. При цьому втрати ідентифікуються як усі, що не є цінністю, у тому числі брак продукції та витрати на його усунення, зайві запаси сировини або готових товарів.
Этот сайт использует файлы cookies для более комфортной работы пользователя. Продолжая просмотр страниц сайта, вы соглашаетесь с использованием файлов cookies. Если вам нужна дополнительная информация или вы не хотите соглашаться с использованием cookies, пожалуйста, посетите страницу "Про cookies"